Hiiva
Hiiva ei ole välttämätön vain leipomo-, konditoria- ja konditoriatuotteiden valmistuksessa niin sanotusta hapantaikinasta, vaan tietyt hiivatyypit ovat myös terveellisiä ravintolisä, jolla on yllättäviä ominaisuuksia. Se on kiehtova luonnontuote, koska se on "elävä" ja on erittäin helppo valmistaa jopa kotona. Löydä Naturitas kaikki haluamasi hiivatyypit: luonnonhiiva, panimohiiva, punariisihiiva jne.
Hiiva ei ole välttämätön vain leipomo-, konditoria- ja konditoriatuotteiden valmistuksessa niin sanotusta hapantaikinasta, vaan tietyt hiivatyypit ovat myös terveellisiä ravintolisä, jolla on yllättäviä ominaisuuksia. Se on kiehtova luonnontuote, koska se on "elävä" ja on erittäin helppo valmistaa jopa kotona. Löydä Naturitas kaikki haluamasi hiivatyypit: luonnonhiiva, panimohiiva, punariisihiiva jne.
Suodata mukaan
Lajittele mukaan
- El Granero Integral
Luonnonmukainen ravintohiiva (korkea kuitupitoisuus)
150 G9,58 € As low as 9,20 €
Hiiva ei ole välttämätön vain leipomo-, konditoria- ja konditoriatuotteiden valmistuksessa niin sanotusta hapantaikinasta, vaan tietyt hiivatyypit ovat myös terveellisiä ravintolisä, jolla on yllättäviä ominaisuuksia. Se on kiehtova luonnontuote, koska se on "elävä" ja on erittäin helppo valmistaa jopa kotona. Löydä Naturitas kaikki haluamasi hiivatyypit: luonnonhiiva, panimohiiva, punariisihiiva jne.
Mikä on hiiva
Hiiva on sieniperheen nimi, jota käytetään leivonnassa ja makeisissa taikinan käymiseen, jotta se "kasvaisi" ja saisi halutun rakenteen. Muinaisista ajoista lähtien tunnettu hiiva mahdollistaa leivän, kakkujen ja muiden tuotteiden kulutukseen sopivan pehmeyden ja kuohkeuden. Tästä syystä hiivan käyttö on välttämätöntä monissa tämän tyyppisissä resepteissä.
Hiivan tyypit
Tärkeimmät hiivatyypit ovat luonnonhiiva, joka tunnetaan myös nimellä "elävä" hiiva, ja kemiallinen hiiva tai leivinjauhe. Erona on, että ensimmäisen muodostavat aktiiviset sienet, jotka käyvät ja muuttavat taikinaa, kun taas toinen on kemiallinen tuote, joka jäljittelee luonnonhiivan vaikutuksia.
Luonnonhiivatyypeistä tunnetuin on hapantaikina. Se on veden ja jauhojen seos, johon ei ole lisätty hiivaa, vaan se jätetään lepäämään, kunnes se muodostaa omat käymisensä. Se on leivän valmistukseen käytetty hiiva, minkä vuoksi se tunnetaan myös leipomohiivana.
Ominaisuuksiensa vuoksi on olemassa ravintolisänä toimivia hiivoja, kuten panimohiiva, joka on erittäin ravitsevaa, tai punainen hiivariisi, joka alentaa kolesterolia.
Satisfied customers
Perustuen 136 627 arvosteluun
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.